Порівняння карток Izi-банку та банку ПУМБ

 08 липня, 2023

Кілька днів назад я проходив реєстрацію в Izi-банку та банку ПУМБ і вирішив поділитися своїми враженнями, а саме: сама реєстрація, кредитний ліміт і кешбек

В обидва банки я реєструвався за запрошенням, без відвідування відділень, за допомогою застосунку Дія, так що умови були однакові.

Розпочнемо з банку ПУМБ.

Після скачування додатку на телефон, банк одразу пропонує дебетову карту ВсеКарта, вибрати кредитну неможливо.

Я все таки оформив дебетову карту, а потім думаю попрошу кредитку, але кредитку мені не дали, хоча я пробував її оформити два рази. До речі щоб оформити кредитку треба пройти ще додаткову процедуру перевірки, але в мене результату не було. Також мені не було нараховано ніяких коштів за реєстрацію.

Кешбеки в банку ПУМБ однакові як на кредитні, так і на свої, але кредитні все таки краще, адже на протязі майже двох місяців можна користуватися кредитними коштами.

Тут найкращий кешбек за комуналку - 2%, а також дуже солідний кешбек за користування міським транспортом - 20%, що дасть гарну економію для тих, хто багато їздить по місту, в принципі, заради цих двох кешбеків я і зареєструвався.

Карту банку Izi я реєстрував аналогічно - за запрошенням і через Дію.

Процедура оформлення пройшла швидко і без затримок. А тепер найголовніше - мені банк дав 24000 кредитних коштів і відразу зарахував 150 гривень за реєстрацію, як мені, так і тому хто мене запросив.

Як видно зі скріна, я ще додатково 4,04 гривні кешбеку за продукти вже заробив, також я вибрав категорію "Одяг та взуття", але ще не робив покупки. На мій погляд тут є також дуже цікава категорія "кешбек на всі категорії" це значить, що вам нарахують кешбек за любу покупку.

Отже, подивимось, що у нас вийшло:

Реєстрація через Дію

ПУМБ - дебетова, кредитну не дали

Izi - кредитна, з гарним кредитним лімітом

Гроші за запрошення

ПУМБ не дали

Izi - 150 гривень за кредитку

Кешбеки в принципі доповнюють один одного, тому рекомендую реєструватися в обох банках

Реєстрація - ПУМБ https://mobile-app.pumb.ua/Qj1QJ7B7e7SwdC9j8 

Реєстрація - Izi    https://izibank.com.ua/r/xpTu   

Хочу зазначити, що це моя суб'єктивна оцінка, а ви робіть висновки самостійно.

Ще одне зауваження. Банк Izi платить 150 гривень за запрошенням, тільки якщо ви оформили кредитну картку, за картку без кредиту дають всього 50 гривень.

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось