Копітрейдинг - заробляємо копіюючи угоди

 16 жовтня, 2023

Копітрейдинг - це коли ви в режимі реального часу копіюєте угоди чи портфелі досвідчених трейдерів. Копітрейдинг здобуває все більшої популярності, адже не секрет, що займатися трейдингом доволі ризикована справа, а особливо для початківців.

Основний плюс копітрейдингу

  • Всі новачки, які хочуть займатися трейдингом, можуть ознайомитися з криптовалютним ринком через практику, та вивчити різні стратегії та методи, які допоможуть покращити їхні трейдерські навички.

Копітрейдинг представляє собою спільноту, яка сприяє взаємодіїї між трейдерами, надає можливість навчатися один у одного та копіювати угоди.

На крипторинку дуже багато бірж надають можливість займатися копітрейдингом, а нещодавно провідна біржа Binance теж оголосила про початок копітрейдингу Binance Futures.

Основні етапи для початку вашого шляху у копітрейдингу:

  1. Починати слід з пошуку кращих або провідних трейдерів: Ретельно перегляньте перелік визнаних інвесторів і ознайомтеся із їхніми торговими стратегіями, минулими результатами та областями експертизи.
  2.  Аналіз і вибір: Не поспішайте приймати рішення. Докладно проаналізуйте портфелі різних трейдерів, їхні рівні ризику та торгові стратегії. Обирайте впливових трейдерів, чиї стратегії відповідають вашим інвестиційним цілям.
  3.  Налаштування параметрів інвестування: наприклад, латформа Binance Futures пропонує різні режими, такі як "Фіксований коефіцієнт" і "Фіксована сума". Ознайомтеся з цими параметрами та визначте оптимальну суму для вашого інвестування.
  4.  Моніторинг та навчання: Починаючи копітрейдинг, уважно стежте за угодами, які ви копіюєте в свій портфель. Важливо не лише визначити потенційний прибуток, але й розуміти причини, що відбувається з кожною угодою.

Пропоную деякі біржі в арсеналі яких є копітрейдинг:

Binance 

BYBIT

OKX

BingX

Bitget

Gate.io

Всі назви бірж активні, тому якщо вас зацікавила якась біржа, то реєструйтеся і використовуйте.

Ризики

Усі інвестиції супроводжуються певним рівнем ризику. У випадку копітрейдингу, якщо ваша обрана стратегія виявиться неефективною, існує можливість втратити ваші інвестиції. Крім того, ви можете зіткнутися із ризиком прослизання в умовах високої волатильності ринку або у разі, коли активи, якими ви торгуєте, мають низьку ліквідність. Тому важливо ретельно контролювати ризики та розумно інвестувати, враховуючи свої фінансові можливості.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось