Заробіток без вкладень, airdrop

 29 жовтня, 2022

ТОП-5 способів безкоштовно отримати критовалюту: Баунті, Airdrop, Крани,  Соцмережі | bitcoin-crypto-portal.com

Останнім часом все більше уваги приділяється заробітку в світі криптовалют. Тут, насправді, є дуже великі можливості, але необхідні спеціальні знання і навики. На крипторинку заробляють за допомогою трейдінгу, майнінгу, але тут необхідний початковий капітал. Існує ще один спосіб заробітку на крипторинку, який зазвичай не потребує початкового капіталу, - це airdrop або безкоштовна роздача токенів.

Для того щоб взяти участь в аірдропі необхідно виконати одну або декілька умов. Наприклад, підписатися на сторінки проекту в соцмережах, бути користувачем конкретної програми, або власником певного криптоактиву.

Існує два основних види аірдропів:

Класичний - отримати криптовалюту можна після виконання певних дій: регістрація на сайті, пост в соцмережах, повідомлення в чаті.

Аірдроп для  користувачів - токени безкоштовно нараховують тим, хто користується конкретним блокчейн-додатком.

Можна виділити ще такі поширені різновидності аірдропів, як винагорода власникам чи інвесторам криптовалюти, роздача хардфорка.

Нещодавно, наприклад, був лістинг монети - Aptos. Хто проходив базові завдання в Testnet (якщо простими словами, це тестовий гаманець на котрий ви отримаєте аірдроп та зможете замінтити нфт).

Кожен отримав по 150 монет АРТ на один аккаунт. Цей токен після лістінгу <підскочив> до ціни 100$, хоч починав з 1$ на старті продаж.
Наразі курс 8.3 за АРТ.

При роботі з аірдропами не забувайте про обережність, ось деякі рекомендації як себе убезпечити:

* Ніколи не передавайте особисту інформацію, та дані для входу в ваші акаунти.

* Перед тим як взяти участь у проекті, не полініться, пошукайте більше інформації в інтернеті.

* Будьте обережні, якщо вам пропонують швидкий і  високий прибуток.

* Якщо від вас просять перевести невелику суму монет, а натомість обіцяють відправити більше — це точно шахраї. Аірдропи - це безкоштовна роздача криптовалюти, її не потрібно купувати.

 

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось