Легкі гроші від українських банків

 22 лютого, 2023

Існує два основних способи заробітку на українських банках - це депозит і кешбек. Якщо вам банк надає кредитний ліміт, то доречно буде об'єднати ці два способи і тим самим збільшити заробіток.

Таку можливість пропонує SportBank, ви зберігаєте 10000 гривень на рахунку "Рюкзак", кожної п'ятниці отримуєте відсотки за депозит, а купляєте продукти за кредитні кошти і отримуєте 1,5% кешбеку.

Слід зазначити, що такий відсоток кешбеку на продукти пропонує тільки IziBank і також можна розраховуватися кредитними коштами. Правда, вивести кешбек в обох банках можна тільки коли на рахунку кешбек буде більше 100 гривень.

Гарний приклад того, як би варто було зробити, показав "Таскомбанк": хоча нарахування відбувається "із запізненням", через 2-3 дні, після факту проведення операції по рахунку, але зате виводити кешбек на картковий рахунок можна навіть від 1 гривні. Таскомбанк на категорію "Продукти" нараховує 1,24% кешбеку, що теж непогано.

Проте є й неприємний момент в Таскомбанку: на початку кожного кварталу - тобто у перший робочий день січня, квітня, липня і жовтня - невиведений кешбек згоряє. Тобто це треба пам'ятати і вчасно робити вивід. Не дуже зручно, треба тримати у голові, але... от така-от політика.

І на кінець третій спосіб заробітку на банках - це оформлення кредитних карток + запрошення друга. Зазвичай банки платять за це одинакові суми. 

1. Ми починали зі SportBank, але на даний момент банк не платить за запрошеного друга, тільки за реєстрацію.

2. IziBank (150 гривень), щоб дали кредитний ліміт і заплатили 150 гривень кешбеку необхідно вказати заробітну плату 16 000гривень.

3. Таскомбанк (100 гривень) 

4. SenseBank (100 гривень) 

5. Абанк24 (50 гривень)

6. ПУМБ (50 гривень) 

7. Власний рахунок (50 гривень) 

8. Monobank (50 гривень)

Ще одне зауваження, щоб отримати бонус на Власний рахунок та ПУМб необхідно, щоб зробили покупку з карти на мінімум 101 гривню. 

Оформляємо картки, запрошуємо друзів, отримуємо кешбек.

 

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось