Перші враження від роботи банків по програмі національного кешбеку

 03 вересня, 2024

monobank, ви дійсно круті та оперативні. Ваша підтримка – одна з найкращих.

monobank ви круті і оперативні

Ось інструкція, як підключити ваші картки monobank до програми національного кешбеку без відкриття картки "Зроблено в Україні":

1. Напишіть у підтримку, що хочете підключити свої картки до програми без відкриття картки "Зроблено в Україні". Або, якщо бажаєте, ви також можете відкрити цю картку — це на ваш розсуд.

2. Вам швидко надішлють пуш-сповіщення. 

3. Перейдіть за посиланням у пуші та надайте доступ до своїх рахунків.

Про підключення карток ІНШИХ БАНКІВ до програми національного кешбеку

Якщо ви відкрили картку "Зроблено в Україні" в одному банку (наприклад, ПриватБанк), але хочете здійснювати покупки маркованих товарів українських виробників картками інших банків (наприклад, ПУМБ чи Sense Bank), то тут процес стає дещо складнішим.

Насправді, функціонал нормально реалізований лише в Sense Bank та ПУМБ. У Sense Bank ви можете підключити свої картки до програми кешбеку без відкриття картки "Зроблено в Україні" і використовувати їх для розрахунків. Для цього потрібно зайти в налаштування картки, обрати опцію "Підключення до послуги кешбек Зроблено в Україні", а потім вибрати відповідні рахунки.

В ПУМБ - свайпаєте вправо (до рахунків) і знизу буде "доступ до рахунків" - даєте доступ на обрані рахунки без відкриття картки "зроблено в Україні"

По інших банках (я пробував monobank, a-bank) такого зробити не можна. В цих банках свої картки ви можете прив'язати до програми лише у момент відкриття картки "зроблено в Україні" в цьому банку. Тобто якщо у вас картка "зроблено в Україні" в приват банку а ви хочете покупки здійснювати карткою монобанку то вам також треба відкрити картку "зроблено в Україні" в монобанку. Хочете покупки здійснювати карткою А-банку ? - Аналогічно прийдеться відкривати картку "зроблено в Україні" в цьому банку

Важливо - картка для виплати кешбеку в "дії" може бути обрана лише одна, але відкрити можна декілька карт "зроблено в Україні" і навіть можна потім в "дії" змінювати картку на яку приходитиме кешбек.

Увесь цей процес максимально складний, але складний він не через девелоперів. Справа в тому що робити ІТ (тай і будь які інші) проекти з держ установами це pain in the ass . В цьому проекті винятків не було - вимоги замовник (держава) постійно змінював і навіть останні зміни були за день до релізу , тому не дивно що реалізація "хромає " і я насправді співчуваю працівникам банків які були задіяні в процес реалізації цього проекту.

А також виявляється що, поки що , під'єднати свої картки до програми для здійснення покупок можна лише в тих банках , котрі відкривають картки "зроблено в Україні." Наприклад картку izibank добавити до програми не вийде, бо цей необанк не відкриває , поки що, картки "зроблено в Україні" а добавити її через "дію" (як це раніше наче б мало працювати) такої опції немає.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут

 

УВАГА! Супер Роздача від NOTCOIN 2

Навіть якщо у вас вже є @notcoin_bot, то якщо його видалити+заблокувати та перезайти за посиланнямто ви отримаєте платиновий рівень на 7 днів безкоштовно. Дуже класно що ноткоін повернувся



Без вкладень промо рулетка від bybit. Щодня дають мінімум 1 прокрут, є шанси виграти грошові призи.

Як спробувати свою удачу:

1. Зареєструватись на bybit 
2. Переходимо на сторінку промо  та приймаємо участь
3. Щодня заходимо на сторінку промо  та крутимо рулетку




➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось