Hamster Combat - переклад офіційного звернення розробників

Алгоритм, як не грати в велосипедиста

 29 липня, 2024

Шановні СЕО

Hamster Combat - переклад офіційного звернення розробників

 Ми отримали багато повідомлень з приводу нової секції Плейграунд і хотіли б прокоментувати ситуацію.

Для початку хочемо відзначити: Участь у різних активностях вплине на кількість отриманих токенів у майбутньому дропі, але не вплине на факт роздачі - всі гравці (але не боти) отримають токени.

Ми також хочемо повідомити, що жодна з частин гри не є обов'язковою. Філософія проекту не в тому, щоб змушувати гравців займатися якоюсь активністю. Мета нових фіч, таких як Плейграунд, у тому, щоб дати можливість реальним гравцям, новим гравцям та гравцям з різними ігровими стилями заробити токени. Єдина обов'язкова частина гри - підключення ТОН гаманця до вашого профілю.

Але ми також хотіли б вам сказати, що ми чуємо вас і ваш фідбек дуже важливий для нас, і ось чому скоро ми зробимо зміни у підході, який застосовується у секції Плейграунд. Ми змістимо фокус із перевантажених рекламою ігор на ігри з фокусом на розслаблення, для вашого задоволення.

І тепер про те, про що ви питаєте найбільше – ейрдроп. Ми активно до нього готуємось.

Зазначимо, що це дуже складне технічне завдання для всіх задіяних платформ, з тих як Хамстер Комбат став найбільшим проектом в історії і може стати найбільшим ейрдропом в історії. Потенційно очікуються сильні навантаження всіх мереж, які залучені до процесу. Ми дуже сильно вас цінуємо і ми хочемо, щоб ейрдроп пройшов настільки гладко, наскільки це можливо для кожного з вас, щоб кожен зміг отримати свої монети.

Зараз ми працюємо в парі з командою блокчейна ТОН, розробляючи найефективніше технічне рішення для нашого ейрдропа.

2. Для тих кого "дістав" велосипедист пропонуємо алгоритм, як спростити дану гру.

1. Запускаємо трасу, врізаємося 4 рази на дерева, дивимося 4 рази рекламу, на 5 разів проходимо трасу і дивимося рекламу 5 разів. Відобразиться перший код.
2. Тиснемо внизу на іконку з велосипедом та рекламою. "Дивимося" 5 разів. Повторюємо 3 рази, всього виходить 15, лутаємо наступні 3 ключі.

Плюс такого підходу в тому, що можна покласти телефон поруч та займатися своїми справами, періодично закриваючи рекламу та тикаючи на нову.

Наскільки це загалом ідіотське заняття? Трохи більш ніж повністю. Але більш огидно витрачати на те саме півгодини часу. Тут ми витрачаємо тільки 4-5 протоколу на початку щоб урізатися.

Мені вдалося зробити за даним алгоритмом вчора і сьогодні, вам теж бажаю успіху.

Докладніше про саму гру дивіться на нашому сайті за посиланням 

Хто ще не бере участі у грі, заходимо до гри та збираємо монетки.

Заробіток без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось