Як заробити токени UXUY від Uxlink

Заробіток без вкладень токенів UXUY Оновлення, снепшот зроблять 4 червня

 24 квітня, 2024

У ході революційної кампанії запуску з 1 лютого UXLINK, провідна платформа соціальної інфраструктури Web3, відома своїми інноваційними функціями «Real World Social» і «Group», запустила функцію гаманця Web3, яка перевершила всі очікування.

Відкриваючи протоколи та співпрацюючи з розробниками та партнерами екосистеми, UXLINK прагне надавати індивідуальні Web3 інфраструктурні послуги, адаптовані до різноманітних соціальних сценаріїв, бездоганно інтегровані з такими популярними платформами, як WhatsApp, Facebook, контакти електронної пошти, контакти телефонної адресної книги та контакти Google.

На даний час з'явилася можливість, виконуючи прості завдання заробити токени UXUY:

  • Заходимо до бота (https://t.me/uxlink_bot?start=28875468 ).
  • Підтверджуємо реєстрацію в боті .
  • Потім заходимо в розділ «Home» – «Join Odissey».
  • Підключаємо гаманець, Twitter і виконуємо всі можливі завдання
  • Щодня збираємо токени UXUY.

Вже в травні обіцяють лістинг на топ-біржах

Оновлення.

Проект у своєму твіттер запостив новину (https://x.com/uxlinkofficial/status/1795409444467273920?s=46 ) що снепшот зроблять 4 червня, 02:59 за Києвом

У команді проекту додали, що за даними платформ Dune Analytics та Arbiscan, у I кварталі 2024 року було випущено понад 2,15 млн. 

Проект зазначив, що після снепшота 1-го сезону відразу планують запустити 2-й сезон з NFT, яку ми викуповували за поінти UXUY.

Все це звичайно добре, але ми поки не знаємо скільки нам насиплять токенів за 1 сезон і яка буде його ціна, тому спостерігаємо, що з цього вийде.

Для довідки: Снепшот (snapshot) у контексті криптовалют і блокчейнів – це процес знімання стану блокчейна в певний момент часу. Він включає в себе фіксацію інформації про всі адреси, баланси та інші дані на момент знімка. 

Заробіток без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось