Як підзаробити на крипторинку

 22 січня, 2023

Біткоіни опустився нижче $30 тисяч, втративши $100 мільярдів капіталізації  — Гроші — tsn.ua

Кілька варіантів заробітку на крипторинку, які особливо актуальні для початківців.

1. Стейкінг

Стейкінг особливо актуальний, коли ціни знижуються, так званий ведмежий ринок, для того щоб зберегти і трохи примножити свої кошти. 

Стейкінг (staking) — це спосіб примусити вашу криптовалюту працювати і приносити дохід. Це процес, який передбачає залучення криптоактивів для підтримки мережі блокчейн і підтвердження транзакцій, або якщо простими словами це депозит у криптовалюті.

Найкращі умови для стейкінгу, на мій погляд пропонує біржа WhiteBit.

Для прикладу візьмемо ставки для USDT: 

  • 10 днів - 0.4% (14.6% річних)
  • 20 днів - 1% (18% річних)
  • 30 днів - 1.75% (21% річних)
  • 90 днів - 6% (24% річних)
  • 180 днів - 13% (26% річних)
  • 360 днів - 30% річних

Для стейкінгу можна також скористатися найбільшою криптобіржою Binance, тут трохи інші умови і менші проценти нараховують.

2. Промо/бонуси/активності

Дуже багато телеграм каналів зараз постить даний вид заробітку. Наприклад, виходить якийсь черговий щиток (чи гем?), ліститься, дає свої монети біржі, а вона вже частину з них роздає комюніті за різноманітні елементарні дії (депозит, об'єм, чистий депозит і т.д.).

Це непоганий і досить легкий спосіб щось заробити, але як завжди тут можуть бути свої підводні камені. Дуже багато публікується різного роду скаму, тому раджу, для даного роду заробітку користуватися запасними гаманцями.

3. Ретро/тестнет/амбасадор дропи

Крипта популяризується, з'являються нові люди, нові проекти, яким потрібен розвиток, який частково можуть дати ті ж тестери, абузери, амбасадори. Тут все не так швидко і результативно, але також цілком мають право на існування. Про найсмачніші дропи вам ніколи напряму не скажуть, тому тут потрібно брати кількістю, посидючістю і речерчом перспективних продуктів.

Реєструємося на WhiteBit

Реєструємося на Binance

Вибираємо, що більше до вподоби і заробляємо.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось