Як вигідно оплатити комунальні через інтернет і отримати кешбек?

Які банки проводять оплату за комунальні послуги з кешбеком. Оновлено

Комунальні кешбек  04 липня, 2023

Комунальні платежі - це платежі, які кожного місяця сплачують практично всі. Тому важливо щоб вчасно підтягувались дані по всім комунальним підприємствам і щоб без затримок проходили всі платежі.

1. Почнемо з найпоширенішого банку - у Приват24 присутні практично всі комунальні підприємства.

Комунальні платежі

Оплати проходять всі і не так давно з'явився кешбек розміром 3%, якщо ви розраховуєтеся кредитними коштами, але нажаль він працює не у всіх. Треба обов'язково перевіряти розділ "Привіт" і дивитися які пропозиції кешбеку у вас активовані.

Якщо дана пропозиція у вас активна, то це краща пропозиція на сьогоднішній день.

2. Картка Very Card від Таскомбанку - тут також кешбек за кредитні на оплату комуналки - постійний(!) у розмірі 1%, але за свої - 0,5%. 

Основна відмінність Таскомбанку, що в нього не потрібно кожного місяця вибирати категорії кешбеку. Так картка Very Card для комуналки, а картка "Велика п'ятірка" постійно платить 1,24% кешбеку за продукти і АЗС.

3. Картка "ВсеКарта" від ПУМБ - тут кожного місяця змінюються проценти кешбеку, як на кредитні так і на власні, але за комунальні послуги тут відсоток кешбеку на даний час становить - 1,5% кредитними і 0,75% власними.

4. Також слід нагадати Монобанк - наразі відсутній кешбек на комуналку, але оплати проходять без затримок.

Якщо у вас ще немає карток даних банків пропоную зареєструватися, при цьому, за реєстрацію ви ще отримаєте заохочувальний кешбек.

1. Таскомбанк (100 гривень) 

2. ПУМБ (50 гривень) 

3. Monobank (50 гривень)




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось