Як знімати готівку з Монобанку без комісії

 23 серпня, 2024

В Моно немає комісії за перекази на картки українських банків і цим ми можемо скористатися для того, щоб знімати гроші без комісії з Монобанку.

Як знімати готівку з Монобанку без комісії

Отже, для цього нам потрібна «ВсеКАРТА» від банку ПУМБ. Дана карта нам дозволяє знімати кошти без комісії в будь-якому банку України. Ліміт в місяць — до 600 000 ₴. За відкриття і обслуговування рахунку платити непотрібно.

«ВсеКАРТА» від банку ПУМБ

Мабуть вже всі зрозуміли, як слід поступати: переказуємо кошти з Монобанку на  «ВсеКАРТА» і тепер без комісії в будь-якому банкоматі знімаємо наші гроші. Станом на сьогодні це доволі простий спосіб зняття готівки без комісії.

«ВсеКАРТА» можна відкрити, як віртуальну так і фізичну, але для відкриття фізичної необхідно відвідати відділення банку. Якщо у відділенні вам будуть казати, що відкриття платне, то це вони вам хочуть нав'язати страховку. На даний час ніяких комісій за випуск карт чи "Іменної" чи "Миттєвої" немає.

Майте на увазі, що якщо ви знімаєте кошти з картки через касу у відділенні, то без комісії вам видадуть тільки двічі на місяць. А от комісії з будь-яких банкоматів України немає, правда, в деяких банкоматах можуть бути обмеження на видачу на "чужі" карти і видавати може не більше 1000 грн за одну операцію.

Увага, якщо на карту ПУМБ буде нараховуватись більше 400 000 грн, то банк заблокує вам рахунок і попросить надати підтвердження даних коштів.

Відкриваємо «ВсеКАРТА» від банку ПУМБ і отримуємо ще 50 грн на дану карту

Відкриваємо карту Монобанку і теж отримуємо 50 грн на карту




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут

 

УВАГА! Супер Роздача від NOTCOIN 2

Навіть якщо у вас вже є @notcoin_bot, то якщо його видалити+заблокувати та перезайти за посиланнямто ви отримаєте платиновий рівень на 7 днів безкоштовно. Дуже класно що ноткоін повернувся



Без вкладень промо рулетка від bybit. Щодня дають мінімум 1 прокрут, є шанси виграти грошові призи.

Як спробувати свою удачу:

1. Зареєструватись на bybit 
2. Переходимо на сторінку промо  та приймаємо участь
3. Щодня заходимо на сторінку промо  та крутимо рулетку




➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось