Чи варто тапати все підряд?

Роздуми про перспективи тапалок і криптовалюти

 28 травня, 2024

Після успіху NOTCOIN всі затапали, як божевільні, зараз існує більше 20 клікерів, у них нереальна аудиторія для хайпу, і в більшості випадків це непросто, адже більшість розробників, ймовірно, самі в це не вірять і не знають, що з цим робити.

Але варто розуміти, що Notcoin досяг успіху завдяки підтримці Дурова, Telegram та інших серйозних чинників. У них є реальна підтримка для токена та ідеї щодо його використання. Всі інші проекти - це Shit Coin.

Чи є сенс натискати на хом'ячка або інший клікер? Звичайно, заради антифомо і по-приколу, також, в принципі, є шанс заробити 50-300 доларів, але заради цього йти з роботи нерозумно і нереалістично.

Наближається літо, яке обіцяє бути дуже активним у криптосвіті. У цей період очікується вихід великої кількості топових проектів: LayerZero, ZkSync, KiloEx, Taiko, DOP та багато інших, які можуть забезпечити значні прибутки та, можливо, стати першим лайфчендж дропом для деяких користувачів. Знаєте, є люди, які вклалися в Notecoin і вже заробили кілька сотень, а є ті, хто займався різними ретро-дропами і влітку з ностальгією згадуватимуть, як пропустили Notecoin і зловили велике FOMO.

Виходячи з цієї інформації, ми можемо підтвердити ще одне, що бичка (зростання цін) розпочнеться восени 2024 року і відбудеться до середини або кінця 2025 року. І зараз ведуться підготовчі роботи, створюються інфраструктурні проекти.

Є мільйон можливостей заробити на крипті, дійсно мільйон.

Думаю, що цього разу бичий ринок здивує всіх.
Найсильніші світу заходять в криптофонди, інвестори, політики і навіть в цілі країни, і вони зроблять все, щоб розігнати до небес битки і ефір.

Такого раніше ніколи не було!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось