Японська мобільна гра Travel Frog або "Мандрівна жаба"

Буддійська гра

 05 липня, 2024

Хоча ажіотаж від тапалок ще не спав, але багато кому вони вже доволі надоїли. На противагу тапалкам Travel Frog — це гра, де гравець не має контролю над головним героєм і вона досить популярна серед молоді Японії і Китаю. Гра пропонує людям віртуальний відпочинок від стресів повсякденного життя.

Японська мобільна гра Travel Frog  або "Мандрівна жаба"

Гра проста. У гравця є син-жабеня, який любить подорожувати. Гравець не може вирішити, коли і куди вирушати. Все, що можуть зробити гравці, - це підготувати запаси та спорядження для подорожі. Жаба або в дорозі, або вдома. Коли він був вдома, гравець міг бачити, як він щось робить. Коли він подорожує, будинок пустує. Він надішле вам листівку із зазначенням того, куди він їде і з ким зустрічається.

Тут ідея "грати в гру" зовсім інша. Крім збору листя конюшини (ігрової валюти) і покупки предметів для жаб, гравець нічого не може зробити. Жаба може залишатися без будь-якої інформації протягом декількох днів. Гравець не знає, коли йому піти або повернутися. Гравець також не знає, куди він планує піти. Він повністю виходить з-під контролю, і гравець не може з ним грати. Ігровий процес в цій грі дуже мінімальний, тому деякі гравці називають її буддійської грою.

Моменти гри "Мандрівної жаби"

Багатьом геймерам відмова від контролю може здатися дуже непривабливим, але в Китаї, відомому як "дзен-молодь", багато молодих людей, залишаючись в тіні, відмовляються від участі в щурячих перегонах і гонитві за досягненнями на користь більш спокійного способу життя.

Повільні ігри часто дають гравцям інтерактивний віртуальний світ, який вільний від віртуального ризику чи напруженої розповіді — і дозволяє їм розслабитися та забути щоденні тривоги.

Кого зацікавила гра Travel Frog, переходимо за посиланням (https://t.me/travel_frog_bot?start=sl_280472775 )

☘️Збираємо врожай конюшини, вдосконалюємо своє жабеня,
🎁 Розблоковуємо скрині зі скарбами, заробляємо більше монет,
🏆Підвищуємо свій рейтинг і отримуємо більше нагород $FROG!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось