Launchpad від WhiteBIT Scamfari (SCM)

Launchpad Whitebit  16 серпня, 2023

Scamfari — продукт HAPI Foundation та краудсорсингова платформа, мета якої полягає у зборі бази криптогаманців шахраїв, та гаманців, залучених у збір коштів на злочинну або терористичну діяльність. Точність даних забезпечується надійними джерелами та інструментами, які працюють у режимі реального часу.

Учасники Launchpad відразу отримають 20% нових токенів, а інші 80% нараховуватимуться пропорційно протягом 12 місяців.

Слідкуйте за Scamfari через хронологію. Дізнавайтеся першими про найважливіші дати запуску, адже ми впроваджуємо Launchpad у декілька етапів. Не пропустіть жодного!

Launchpad буде реалізовано в кілька етапів:
16.08.2023

Початок роботи з SCM
Наша команда ретельно вивчила та схвалила цей проєкт для вашого розгляду. Ознайомтеся з загальнодоступною інформацією та вирішіть, чи бажаєте ви брати участь у голосуванні.

21.08.2023

Початок голосування
Якщо у вас є WBT у Holding, ви можете проголосувати за проєкт та підтримати його в рамках WhiteBIT Launchpad.

31.08.2023

Розрахунковий період
Проєкт має набрати достатню кількість голосів для додавання на платформу.

04.09.2023

Первинний розподіл
Щойно Launchpad закінчиться, і проєкт отримає достатню кількість голосів для додавання, на ваш Основний баланс буде нараховано відсоток токенів проєкту у рамках первинного розподілу. Якщо проєкт не набере достатньої кількості голосів, кошти, вкладені для голосування, будуть повернуті на Основний баланс.

04.03.2024

Поетапне нарахування
Початок розподілу залишкового відсотка токенів, які будуть нараховані на ваш Основний баланс щомісяця протягом 12 місяців.

Єдина біржа на якому зараз стартують норм проекти де можна з тге забрати тіло і вище. Однозначно буду пробувати взяти алокацію.

Реєстрація на біржі WhiteBIT

Для участі у лаунчпаді потрібно тримати мінімум 200 WBT токенів в холдінгу на WhiteBIT

До речі вайтбіт платить до 18 відсотків річних за wbt токени в холдингу, можна сказати що це як стейкінг, але плюс отримуєте доступ до лаунчпадів, знижки на торгові комісії та можливість отримати вайтбіт картку.

Пишіть запитання кому цікаво як зайти в лаунчпад.





Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось