Майнимо токен $OCEAN від криптогаманця Wave Wallet

Заробіток з вкладеннями

 23 травня, 2024

Wave Wallet - це багатофункціональний гаманець з можливістю майнінгу токенів $OCEAN. Сам гаманець розроблений на блокчейні SUI, що вже не може не радувати, а транзакції в мережі SUI відбуваються практично миттєво і з мізерними комісіями, при досить простому і інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі. РОЗРОБНИКИ ПРОЕКТУ ТІСНО ПОВ'ЯЗАНІ З САМИМ БЛОКЧЕЙНОМ SUI, І ВСІ ТРАНЗАКЦІЇ З $OCEAN  ЗАПИСУЮТЬСЯ В БЛОКЧЕЙН. Це невід'ємна перевага проекту.

У нас з вами є прекрасна можливість потрапити на ранній стадії проекту і, як показує практика, заробити більше, ніж натовп, яка приходить на піку ажіотажу. Крім того, розробники спочатку порадували користувачів програмою раннього доступу, яка триватиме до 26.05.

Wave Wallet в даний час активно просувається в Twitter + їх токени скоро залістять і їх можна буде продати.

Отже, для того щоб розпочати:

1. Переходимо в телеграм-бот гаманця Wave Wallet, або за посиланням - https://t.me/waveonsuibot/walletapp?startapp=3753919 

2. Створюємо гаманець, натискаємо Create account.

3. Обов'язково: відразу зберігайте сид-фразу у надійне місце, щоб у майбутньому не втратити доступ до гаманця.

4. Натискаємо Create, після чого потрапляємо до головного меню гаманця, в принципі ваш Wave Wallet готовий до експлуатації. У центрі меню бачимо вкладку Ocean Game — у ній ми й будемо майнити наш токен $OCEAN. Натискаємо Claim Now і клеймимо наш перший токен.

5. Перший клейм безкоштовний, за наступні клейми з вашого гаманця буде списуватися ~0.002 SUI/ ~0.002$, так само ще 3 безкоштовні клейми ви можете забрати виконавши 3 місії (підписка на соц. мережі проекту). Раджу відразу закинути на гаманець 1 sui (~1$) цього вам вистачить із головою. Токен SUI можна купити на більшості бірж, свою адресу у Wave Wallet можна скопіювати просто натиснувши на нікнейм гаманця вгорі.

6. Запрошуємо друзів

7. Кожні дві години заходимо і майнимо (після прокачки інтервал збільшується)

 Прокачувати ми можемо човен і кота з вудкою

Вартість прокачування човна наступна (збільшує час майнінгу):
lv1 (20 OCEAN) -> 3 години
lv2 (40 OCEAN) -> 4 години
lv3 (60 OCEAN) -> 6 годин
lv4 (100 OCEAN) -> 12 годин
lv5 (160 OCEAN) -> 24 години

Вартість прокачування кота (збільшує кількість намайнених токенів $OCEAN на годину):
lv1 (20 OCEAN) -> 1.5 ocean/год
lv2 (100 OCEAN) -> 2
lv3 (200 OCEAN) -> 2.5
lv4 (400 OCEAN) -> 3
lv5 (2000 OCEAN) -> 5

Стратегію прокачування вибирайте кожен сам для себе, я рекомендував би прокачувати човен до 6-12 годин, після чого переходити до прокачування кота.

Навіщо мені взагалі робити цей гаманець?

Тут кілька причин: даний проект має відмінну команду розробників, які безпосередньо мають відношення до блокчейну SUI. Wave wallet схожий на той же Near wallet, де ми фармили токени HOT, тільки має ще більший потенціал, як на мене. Нагадаю вам, що з Near wallet рядовий користувач міг винести від 100$, приділяючи при цьому 2 хвилини свого часу. Так чому не спробувати заробити ще більше у Wave Wallet, до того ж є можливість зайти на самому початку.

Заробіток з вкладеннями!

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось