LYXC Airdrop

Виконуємо прості дії в Telegram і Twitter, без вкладень

 13 лютого, 2024

Lyxc — це платформа на основі блокчейну, яка зосереджується на інноваціях і новинах завдяки технології Binance Smart Chain.

LYXC — це токен на основі блокчейну, побудований на Binance Smart Chain із символом Lyxc і шістьма знаками після коми. Загальний обсяг пропозиції LYXC становить 1 мільярд токенів. Стратегія поширення токена передбачає два етапи передпродажу. На першому етапі буде доступно 50% від загальної пропозиції токенів, а потім піде другий етап, який включає 25% від загальної пропозиції, виділеної на Етапі 1. Цей продуманий підхід до розподілу спрямований на забезпечення стратегічного та поетапного випуску токенів під час попереднього продажу, покращуючи динаміку ринку та сприяючи збалансованій екосистемі для LYXC.

Ви можете отримати до 1000 LYXC (~15 доларів США) за участь у даному розіграші. Крім того, 400 найкращих рефералів розділять 1500 USDT.

Для того щоб взяти участь, виконуємо наступне:

1. Запустіть Lyxc Airdrop Bot  (https://t.me/LyxcAirdropBot)

2. Натискаємо на кнопку на кнопку "Старт" і дотримуємося інструкцій

3. Приєднуємося до їхньої групи та каналу в Telegram (https://t.me/cryptolyxc). (https://t.me/LyxcChannel) (Винагорода: 200 LYXC)

4. Слідкуємо за їхнім Twitter, (https://twitter.com/lyxc_crypto) ставимо лайки та робимо ретвіт закріпленої публікації. (Винагорода: 200 LYXC)

5. Виконуємо додаткові завдання в боті. (До 600 LYXC)

 3000  учасників, які виконали всі умови, буде випадковим чином відібрано, щоб отримати нагороди, а також 400 найкращих рефералів, які пройдуть безпосередню кваліфікацію.

Загальний пул Airdrop: 1500 USDT + 3 000 000 LYXC (~45 000 $)

Розповсюдження заплановано на 30 березня 2024 року.

Без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось