MEME FARMING виконуємо завдання і отримуємо поінти, без вкладень

GEM MEMELAND фармимо безкоштовно кукурудзу

 23 жовтня, 2023

Нещодавно запустився дуже перспективний проект в якому ми маємо можливість без вкладень фармити кукурудзу, яка в майбутньому буде конвертована MEME, а от лістинг даного токену повинен відбутися напротязі місяця.

Команда Memeland випустила круті NFT колекції The Potatoz (https://opensea.io/collection/thepotatoz) і The Captainz (https://opensea.io/collection/thecaptainz ), уявіть собі, що об'єм торгів даної колекції перевищує 100к ETH. Слід зазначити, що Memeland входить до великої команди 9GAG з аудиторією у 200 мільйонів, а сайт даного проекту входить до ТОП-500 за відвідуваністю у світі.

Для участі виконуємо наступне:

1. Переходимо за посиланням (https://www.memecoin.org/farming) і авторизуємось через Х (Twitter). Майте на увазі, що нові акаунти не проходять!

2. Далі виконуємо не складі завдання

3. Підключаємо гаманець (бажано щоб він був не порожній)

Про крутість даного проекту свідчить навіть те, що для того щоб запросити рефералів необхідно купити нфт-картоплину за 1.5 ETH. Для більшості це мабуть не найкраща ідея, а для того щоб хоч трохи заробити, а саме 690 поінтів необхідно у розділі REFERRED BY A FRIEND обрати Potatoz# i ввести цифру 3351.

Отже на наш погляд проект дуже крутий і найголовніше, що виконувати можна без вкладень.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось