Meme Poker - граємо в покер отримуємо поїнти в очікуванні дропу

Оновлення - стартували щоденні турніри. Заробіток без вкладень

 10 червня, 2024

В нас новий ігровий проект - телеграм-бот для заробітку без вкладень!

Meme Poker - граємо в покер отримуємо поїнти в очікуванні дропу

Meme Poker  — майнер, в якому ви щогодини отримуєте фішки. За фішки ви можете грати в покер з іншими гравцями, а виграєте тут ви поінти, а за поінти вже потім буде дроп токена.

💵 Крім цього щотижня хлопці будуть проводити турніри з безкоштовним входом та призами в USDT. Перший такий турнір пройде вже наступної неділі, призовий фонд — $1000.

Якщо ви любите покер - го грати разом. Я думаю, що можливо вдасться домовитися з розробниками про створення приватних турнірів лише для нашого ком'юніті. Ми вже проводили такі турніри для нашого закритого чату покеру і ця справа досить весела.

Тому залітати можна сміливо, тим більше, що витрат тут 0 — ми просто формуємо кристалики і отримуємо USDT на щотижневій основі, якщо пощастить у турнірі.

Якщо ви в покер ніколи не грали - для старту буде достатньо подивитися якийсь 10 хвилинний ролик на ютюбі з азами. Гра це найдавніша, логічно-стратегічна, дуже цікава. Я сам граю в покер вже близько 15 років для задоволення.

Оновлення - стартували щоденні турніри!

Тепер ви можете брати участь у турнірі щодня. Призовий фонд - $50. Все, що потрібно зробити, - пограти 50 роздач, при цьому вигравати необов'язково. Участь безкоштовна!

Тижневі турніри трохи трансформувалися і тепер у вас не будуть відніматися поїнти за них. Це добре, бо, нагадаю, поінти — основний критерій для дропу. Щоб брати участь у турнірі, вам потрібно мати на балансі 15 поінтів.

Почаниємо майнити токени і грати в покер тут (https://t.me/MemePoker_bot?start=ref_UWPhlk )

Заробіток без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось