NEAR в Telegram + БЕЗКОШТОВНИЙ МАЙНІНГ HOT. Без вкладень

Майнимо монети HOT. Приєднуємось до нашого Village (села). Оновлення

 31 січня, 2024

Приклад Notion показав, що активна аудиторія в телеграмі досить поширена і гріх цим не скористатися, тому NEAR Wallet розробила гаманець для телеграм-користувачів. Також добавили клікер-бот, де ви можете майнити монету NOT.

HOT є ключовою складовою екосистеми NEAR у Telegram. Завдяки мета-транзакціям, використання HOT дозволяє проводити реальні транзакції в блокчейні, грати в ігри та здійснювати оплату переказів. Це перший FT (функціональний токен), який має всі можливості нативних блокчейн-токенів L1.

Отже, для того щоб розпочати видобування монет:

1. Переходимо за посиланням в телеграм  

2. Просто натискаємо кнопку "Майнити HOT", і вони будуть починати надходити без будь-яких вкладень або вашої участі. Це так просто, просто запустіть процес майнингу.

Також можна збільшувати швидкість майнингу, як пасивного, так і активного, а також змінювати час заповнення, в гаманці є додаткові елементи Gas, Boost і Friends вони допомагають вам у майнінгу токенів. Зверніть увагу, занадто часто таврувати токени не рекомендується, оскільки буде витрачено весь Gas

Але найбільш ефективний спосіб заробляти HOT - це запросити друзів. Команда  розробила дворівневу реферальну систему. Ви отримуєте додаткові 20% від кожного тавра, зробленого вашим прямим рефералом, і 5% від кожного тавра, зробленого тими, кого запросив ваш реферал.

Це вам не Notcoin де 20 млн юзерів і легко можна фармити по 10 лямів нікому не потрібних монет, особисто я приділю цьому час, бо бачу перпективу від команди Near, ну і хайп куда ж без нього

В Here Wallet з'явилась нова функція схожа на клани в NOTCOIN, але в селі (Village), саме так вона називається можна буде отримати на 5% більше токенів 

Переходимо за посиланням (https://t.me/herewalletbot/app?startapp=village42120 ) і вступаємо до нашого Village і формуємо ще більше токенів разом

Також слід зазначити, що Binance і ByBit вже підтримали даний проект і можна спокійно заводити $ через .tg адресу + у проекту гарне ком'юніті та підтримка від Near Protocol

Почався другий етап в екосистемі HOT – HOT Apps! 

Сьогодні оголосили про створення програм HPT Apps, першим з яких буде програма Cases Boom (запустять вже цього тижня).

У кого є статус HOT+ (отримуємо за деп 1+ $NEAR ) також зможуть розділити пул 20к кейсів і знайти всередині токени USDT/NEAR/Aurora.

Оновлення!

Лише за декілька тижнів активної фази, токен HOT гаманця NEAR Wallet став лідером за популярністю у всьому світі серед активних користувачів усіх децентралізованих програм, згідно з даними DappRadar. Кожного дня понад 662 тисячі криптогравців займаються майнінгом, щоб отримати токени, що накопичилися!

У програмі незабаром з'являться HOT apps - децентралізовані застосунки всередині гаманця, де учасникам з відзнакою будуть доступні винагороди. Також вже додано "Activity streak", який відображає активність сіл. Інтерес до майнінгу HOT постійно зростає, навіть більше, ніж до Notcoin.

Фундаментальний проект, який має $ щоб насипати нам за дану активність! Проект розвивається кожний день та додається підтримка топових бірж. Впевнений, що зможемо тут гарно заробити.

Команда показує серйозність свого продукту і вкотре залишає позаду своїх конкурентів. Однозначно рекомендую фармити токени в боті.

Заходимо до бота за посиланням в телеграм

Заходимо до Village за посиланням

Без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось