Де ще можна заробити без внесення власних коштів. (Мій рейтинг тапалок)

NOTCOIN  21 травня, 2024

Я впевнений, що NOTCOIN багатьох здивував і дав можливість заробити, і тут назрівають питання, які ще проекти можуть так насипати і краще їх не пропускати?

Ось 7 проектів, які я б виділив:

1. Pocket Rocket - нова дуже перспективна клікалка від потужної біржі WhiteBit за типом як NOTCOIN 

2. BLUM – це біржа в Telegram, створена екс-топ-менеджерами Binance. На платформі є механізм активації фарм-токенів, які можна отримувати кожні 8 годин.

2. MEMEFI – за цим проектом стоїть Linea, тому є всі шанси на успішний вихід та жирний дроп.

3. HERE WALLET – гаманець у Telegram від NEAR, можна формувати монету HOT. Проект активно еволюціонує та постійно додає нові функції.

4. HAMSTER COMBAT – понад 10 мільйонів учасників (нібито), зберігає високий рівень популярності та активності. Грошей на маркетинг не шкодує, плани мають бути серйозними.

5. CATIZEN та Catizen копія на Mantle – примітивна гра на TON, у партнерах Mantle Network . Згадували на конференції Token 2049 та Твіттері TON. Дроп підтверджено.

7. Pixel Wallet - мобільний гаманець на блокчейні Songbird, і там можна зараз майнути токени, сенс все такий же, таврувати кілька разів на день

Активності елементарні (від 5-10 хвилин на добу, щоб обійти всі тапалки), і якщо немає бюджету на інвестиції, але є вільний час, то я заходив би. Чи повторять успіх NOTCOIN на 100% стверджувати не можу, але що-небудь насиплять однозначно, якщо звичайно проявляти активність.


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось