Notcoin зачаровує всіх

Більше 5 мільйонів користувачів щоденно грають у Notcoin

 18 січня, 2024

Незважаючи на глузування та сарказм з боку багатьох авторів TON, результати Notcoin справді вражають: гра здобула 15 мільйонів користувачів у вартісній аудиторії, з активною щоденною аудиторією в понад 5 мільйонів осіб.

Залишається питання: де ви ще бачили такий масовий приріст аудиторії за три тижні?

Виходячи з цієї вражаючої цифри, можна зробити декілька висновків:

▪️ 1 Notcoin на лістингу, очевидно, коштуватиме навіть не копійки 🙂 Це буде зовсім невелика сума, і навіть 10 000 000 ваших Notcoin малоймовірно буде вистачати на бізнес-ланч.

▪️ Проте! Ми продовжуємо вірити у щедрий дроп. Не виключено, що найактивнішим користувачам (тим, хто щодня клікає і виконує всі соціальні завдання), насипле більше, ніж 10 доларів, зароблених багатогодинним тапанням.

▪️ Кейс Notcoin зачаровує. Ймовірно, багато людей саме так і ознайомляться з TON, завдяки цьому простому клікеру.
▪️ У вас є унікальна можливість відчути себе як звичайний дропхантер: виконувати всі завдання та щодня тискати на екран у сліпій надії, що в майбутньому, можливо, не виключено, що вам буде насипано значну кількість бонусних монет.

Але пропускати дану активність все таки не варто!
Реєстрація в Notcoin за посиланням (https://t.me/notcoin_bot?start=rp_1710570 )

Заходимо до нашої групи https://t.me/notcoin_bot?start=r_606550_1710570 при цьому додатково отримуємо: 2,5 тис. Notcoin, як перший подарунок та +50k Notcoin, якщо у вас є Telegram Premium.

Головне - без вкладень!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось