NovaPay нова платіжна картка від Нової Пошти

Перші враження від нової платіжної картки NovaPay

 19 грудня, 2023

Ще наприкінці 2018 року, компанія "Нова Пошта" впровадила свою власну платіжну систему, NovaPay. Не минуло і п'яти років, як NovaPay представила свою власну платіжну картку, якою можна здійснювати різноманітні операції. Однак головне в тому, що цю картку можна використовувати для оплати відправлених або отриманих посилок через службу "Нова Пошта" та отримувати 20% знижку на суму оплати.

Захотілося спробувати на власному досвіді, і я завантажив додаток NovaPay з Play Market (іконка така ж, як у "Нової пошти", але фіолетова). А далі виконував кроки згідно представленої інструкції:

1. Документи передавав через "Дію".
2. Зробив відеоселфі.
3. Заповнив коротку анкету (місце роботи, дохід та інші стандартні питання, як при отриманні будь-якої банківської картки).
4. За допомогою "Дія. Підпис" підписав дану анкету.
5. Доволі оперативно, всього через кілька хвилин у додатку з'явилася моя картка NovaPay.

Також захотілося трохи перевірити тарифи по картці NovaPay (https://novapay.ua/wp-content/uploads/2023/12/tarifi-na-vidkrittya-ta-obslugovuvannya-platizhnoi-kartki.pdf).
Поповнення картки картки White державного Sense Bank на потрібну суму пройшло швидко.


Спробував також оплатити посилку у відділенні "Нової Пошти".
Знижку на яку розраховував я не отримав. Можливо, я сам прогавив: служба підтримки повідомила, що перед оплатою мені потрібно було активувати опцію "Знижка" (цікаво, чому вона не була активована за замовчуванням?). Можливо, проблема полягала в тому, що я оплачував післяплату, включаючи комісію за пересилання в одну суму, і додаток просто не знав, як виділити комісію.

Питання тут не про знижку. Мене цікавив сам "процес". Цей процес наразі перебуває на стадії налагодження, оскільки це бета-тестування. Сподіваюся, що розробники роз'яснять, що саме пішло не так.
Тепер щодо знижки. Знижка надається на шість посилок протягом місяця. Якщо, наприклад, ви отримали картку 17 грудня, то шість знижок будуть активні до 17 січня 2024 року, після чого відбудеться оновлення, і ще шість знижок буде доступно до 17 числа наступного місяця.

Максимальна величина знижки - 50 гривень за одну посилку і 300 гривень за місяць. Це, звісно, дрібниці, але мене цікавить сам процес. Цей своєрідний "кешбек" додає цікавості, адже, як відомо, "платити без кешбека - це просто витрачати гроші даремно".




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось