Популярні Web3 гаманці і їх основна відмінність

Основні види Web3 гаманців

 04 лютого, 2024

Крипторинок набуває все більшої популярності, але не всі розуміють якими гаманцями користуватися для зберігання своєї криптовалюти. Тому розглянемо основні види Web3 гаманців і їх основні відмінності.

  • Паперовий гаманець: це аркуш паперу, на якому записані ключі для доступу до гаманця. У більш просунутому варіанті використовується спеціальна металева табличка, яка має високу стійкість до зовнішніх впливів.

  • Апаратний гаманець: це спеціальний пристрій, призначений для безпечного зберігання криптовалюти та ключів. Цей пристрій підключається через USB-порт. Деякі приклади апаратних гаманців включають гаманці Keystone, Ledger і Trezor.

  • Некастодіальний гаманець: це програмне забезпечення, яке забезпечує зберігання приватних ключів і керування коштами. Приклад: Web3-гаманець OKX.
  • Кастодіальний гаманець: приватні ключі зберігаються та керуються третьою стороною від вашого імені. Використовується для досягнення максимальної швидкості обробки на біржах та інших сервісах.

Безпека гаманця є найважливішим фактором для користувачів, оскільки незаконний доступ до облікового запису може призвести до втрати грошей. Тому будьте максимально уважні при виборі гаманця!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось