Хом'як перетворюється на справжнього культурного феномена

Цікаві часи настали, роздуми

 16 червня, 2024

Розробники повідомили, що кількість користувачів перевищила 150 мільйонів (цікаво скільки ботів і скільки реальних людей). Це робить Хом'яка найшвидше зростаючим IT продуктом у світі. Особливо приємно, що це криптопродукт, створений на улюбленому Тоні.

Безумовно, успіх Хом'яка був би неможливим без Ноткоіна. Ноткоін, як і Біткоїн, трохи незграбний (вибачте, але додаток не працює нормально вже місяць), але його всі люблять, бо він першим показав можливості. Хом'як більше нагадує Солану за своїм настроєм — веселий і невимушений. Солана, правда, часто "лагає", а Хом'як зазвичай працює стабільно. Були деякі баги з рефералами, але, якщо подивитися на ончейн, ситуація виглядає непогано. Хоча знайти щось гірше за ончейн, мабуть, складно.

Утримувати додаток, який відмінно працює при такому колосальному навантаженні, — це справжнє технічне мистецтво. У Хом'яка працює команда професіоналів. І, думаю, скоро ми дізнаємося їхні імена.

Я загалом не люблю робити публічні прогнози щодо розміру дропа, адже це невдячна справа. Але для себе і в приватних бесідах, звісно, приблизні розрахунки роблю. З Хом'яком взагалі дуже складно щось сказати, бо таких масштабів ринок ще не бачив. Як вони розподілятимуть дроп на 150 мільйонів користувачів – загадка. До липня їх може стати навіть 300 мільйонів.

Пригадую, як у січні запрошував аудиторію до Ноткоїна. Це була аудиторія людей, які вже давно в крипті. Отримав стільки негативу, що довелося створити окремий чат і канал. Тепер вони називаються Топ Тап 😉. Ще тоді я обережно казав, що Ноткоїн може стати драйвером наступного бичачого циклу. Я не очікував, що все зайде так далеко: про Нот говоритиме весь світ, а через кілька місяців з'явиться Хом'як, який залучить у 5 разів більше нових криптанів.

Вирішив поділитися цим з вами. Ми живемо у дуже цікавий час! Качайте прибуток за годину, збирайте комбо. А там побачимо, куди це нас приведе. Адже навряд чи хтось захоче засмутити 300 мільйонів людей, правда?

Докладніше про саму гру дивіться на нашому сайті за посиланням 

Хто ще не бере участі у грі, заходимо до гри та збираємо монетки.

Як щоденно заробляти 5 мільйонів балів в Hamster Combat та додатково 1 млн за набраний текст азбукою Морзе за 16.06.24 дивіться за посиланням https://smartwallet.com.ua/blog/how-to-earn-5-million-points-daily-in-hamster-combat 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось