Лістинг Notcoin буде відкладено

Not - культурний феномен.

 16 квітня, 2024

Лістинг Notcoin буде відкладено імовірно на тиждень

До вашої уваги найцінніші відповіді на запитання в прямому ефірі з Сашком, CEO NOTCOIN

За спалювання вже були бонуси.

Всередині Notcoin будуть партнерські ігри. Щомісяця додаватимуться нові. Реферали і всі досягнення в грі НЕ будуть перенесені в нову. Проекти Web3 потребують нових користувачів. Ми вирішили переконатися, що продукти передають Notcoin людям безпосередньо. У цьому випадку через діяльність і компанії.

На основі гаманців, підключених до бота спільноти, Notcoin приніс близько 5 мільйонів нових користувачів.

Not - культурний феномен.

Загони стануть окремими гілками Not, якщо у розробників все вийде.

Буде встановлено обмеження на брендинг, після якого немарковані токени будуть спалені.

Для ваучерів, що очікують на розгляд: кожне замовлення має статус, і всі замовлення зі статусом наявності були подані вручну. Наразі триває процес перевірки. Ви отримаєте залишок або ваучери. Ми зараз перевіряємо всі цифри. Notcoin працює так, що якщо у одного відсотка користувачів є проблема, то це 350 тисяч людей.

(-99% баланс)
Зараз йде ручна перевірка, оскільки стався збій і є помилкові блокування чесних користувачів. У команди є певні критерії визначення людини — покупка скінів, виконання завдань, запуск посилень, покупка преміум-телеграм. Скрипт працював на 95% правильно. Днями буде прийнято рішення. Команда працює над цим вручну. Було виділено кошти для надсилання токенів таким користувачам.

Дата лістингу також залежить від бірж, здається, 20 квітня не найкращий час, може бути пізніше, але за тиждень все стане очевидніше. Біржі тестують депозити та зняття токенів. Давайте розберемося, як уникнути блокування блокчейна.

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось