Почалась друга фаза SenderDAO

 22 травня, 2024

Приєднуйтесь до гри SenderDAO candy box bash, щоб отримувати бали за щоденний вхід, відкривайте коробки та запрошуйте своїх друзів.

Ці цінні бали в майбутньому можна буде обміняти на токени sender, які будуть забезпечувати постійну винагороду за вклади. Це довгострокова діяльність, тому чим більше ви берете участь, тим більше доходу ви зможете отримати! Частка мем-монет на суму 10 000 доларів США чекає на вас. Команда співпрацює з п’ятьма найкращими мем-проектами на NEAR, щоб доставити хвилюючі сліпі коробки з цукерками на знак нашої вдячності спільноті NEAR. Нашими зірковими партнерами для цієї події є BlackDragon, Lonk, Nearvidia, Neko та Touched.
Sender – некастодіальний гаманець, адаптований під NEAR

 Інвестиції - 4.5 $ млн від Pantera Capital, Binance Labs, Shima Capital та ін.

Як заробити нагороди або бали?

1. Завантажте розширення для створення / входу у свій гаманець, приєднуйтесь через Twitter, а потім приєднуйтесь через свій гаманець. Заходимо за посиланням https://www.senderdao.io?invite_code=2Rf3ZX-uddA 

2. Заробляємо бали SenderDAO, виконуючи завдання:

2.1. Щоденний вхід : зберігайте послідовну серію входів, щоб заробляти з кожним днем ​​більше балів.

2.2. Запросіть друзів: Чим більше користувачів ви запросите, тим більше винагород ви розблокуєте.

Деякі уточнення:

1. Після створення гаманця вам потрібно внести 0,1 NEAR, щоб взаємодіяти з мережею NEAR.

2. Також відкриваючи Candy Box вперше, вам потрібно внести 0,00625 NEAR. Для реєстрації в контрактах токенів BLACKDRAGON, LONK, NEARVIDIA, TOUCHED і NEKO потрібна ця сума. Зверніть увагу, що за відкриття Candy Box не стягується додаткова плата.

На мій погляд ситуація дуже схожа на гаманець Trust Wallet, де за реєстрацію роздавали тільки жирні дропи. Пропускати таку можливість я безумовно не рекомендую.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось