Виникли проблеми при оплаті картками "АТБ"

Обов'язково перевіряйте чеки і рахунки на карті, при покупках в АТБ

 02 лютого, 2024

Зовсім недавно, я звернув увагу на таку ситуацію: коли я оплачую покупки карткою "АТБ" від А-банку, вона списує з картки всю суму без врахування знижки.

Проте на чеку відображається правильна сума (вже зі знижкою). Отже, на чеку одна сума, але на картці списується інша, більша сума.

Багато людей, швидше за все, перевіряють чек, бачать, що все списано правильно, і просто викидають його. Проте фактично списана сума виявляється неправильною.

Підтримка А-банку стверджує, що проблема знаходиться "на боці АТБ" (що логічно), і що ця проблема відбувається також із картками інших банків. Однак я не можу перевірити цю інформацію, оскільки користуюся лише карткою "АТБ" від А-банку.

До речі, такі ситуації виникають випадково і не постійно. На жаль, від чого це залежить, невідомо. Будьте уважні.

Підтримка А-банку повідомила, що таких випадків зараз дуже багато, і вони подають заявки на повернення коштів. Однак, ймовірно, багато людей не звертають на це увагу. Ті, хто звернувся, можуть просто припинити використовувати картку.

Незважаючи на це, проблема залишається досить цікавою, тому я буду слідкувати за подальшим розвитком ситуації і повідомляти про них.

В принципі до банку ніяких питань немає, а от АТБ трохи не гарно поступає.

Реєструємося в А-банку за посиланням https://abank24.page.link/VeUa  і отримуємо 50 гривень на рахунок кешбек.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось