Три кращі біткоїн крани

Дуже щедрі біткоїн-крани

 26 березня, 2023

Пропонуємо три кращі біткоїн-крани (на нашу думку).

1. На перше місце я поставив кран Fire Faucet , який дозволяє вимагати одразу 12 криптовалют кожні пів години.

Пройшло вже більше ніж півроку з початку роботи на цьому крані. Не витрачаючи багато часу, я заробив уже трохи більше ніж 4 долари і це чистий прибуток, без рефералів. 

Як тільки появиться можливість вивести кошти, будемо виводити і опишем дану процедуру.

Більше інформації про Fire Faucet ви знайдете https://smartwallet.com.ua/blog/fire-faucet-a-faucet-that-allows-you-to-claim-12-cryptocurrencies-at-once за 12 березня.

2. FreeBitcoin - біткоїн кран перевірений часом. Всі його ставлять на перше місце, за його надійність на протязі тривалого часу.

А поставив я його на друге місце, тому що на даний час він дає всього 2-3 сатоші, один раз на годину, але якщо у вас багато рефералів, то ви швидко наберете необхідну суму для виводу на ваш гаманець.

Хочу нагадати ще одну особливість FreeBitcoin , якщо у вас на рахунку 30000 сатош і більше, то ваш обліковий запис набуває статусу біткоїн-гаманця і ви кожного дня отримуєте відсотки на свій баланс.

На моєму гаманці 38 000 сатош і зі скріншоту видно, що кожного дня мені зараховують 4-5 сатоші, а загальна сума вже 1338 сатоші.

Більше інформації https://smartwallet.com.ua/blog/freebitcoin-time-tested-bitcoin-faucet за 8 березня.

3. На третьому місці - AdBTC який платить користувачам за відвідування сайтів рекламодавців. Вам просто потрібно натискати на рекламні посилання і спостерігати, як поповнюється ваш баланс.

Як видно зі скріну, мені за півроку вділося заробити 13816 сатош і 10,97 рублів. рублі можна використати для своєї реклами на даному сайті.

Так, що всім рекомендую - реєструємося на AdBTC і заробляємо сатоші. Дивіться більше https://smartwallet.com.ua/blog/adbtc-is-a-faucet-for-earning-cryptocurrency-earnings-without-investments 

Отже:

Реєструємося на Fire Faucet і заробляємо!

Реєструємося на FreeBitcoin і заробляємо!

Реєструємося на AdBTC  і заробляємо!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось