Топ 10 криптовалютних бірж 2023 року.

Кращі криптобіржі, якими я користувався в 2023 році.

 28 грудня, 2023

Кожна біржа має свої особливості, які відрізняють її від всіх інших бірж. Також буває, що курси криптовалют на різних біржах відрізняються настільки, що можна заробити на різниці курсу, або як зараз називають - арбітраж між біржами. Тому пропоную до вашої уваги криптобіржі, які мені сподобалися, або якими я найчастіше користувався.

1. Binance - біржа займає лідируючі позиції серед усіх бірж, адже 80% всієї ліквідності розташовані саме на ній, також є свій власний токен BNB.
Без вкладень на біржі можна щодня відгадувати слова WOTD, правильні відповіді завжди оновлюються на нашому сайті (https://smartwallet.com.ua/blog/new-wotd-from-binance-correct-answers-are-always-updated-answers-from-today ). Кожного місяця виходить розіграш Red Packet, де безкоштовно можна отримати від 0,01 до 3 USDT

Щоб отримати додаткий шанс для розіграшу, необхідно запрошувати друзів.
З недоліків можна назвати, що якось малувато торгових пар, як для такої топової біржі і якщо трапилося блокування акаунту, то занадто тривалі переговори з підтримкою.

2. WhiteBIT - найбільша у Європі криптофіатна платформа з українським корінням.
Для біржі характерне регулярне розширення функціональних можливостей системи та використання передових технологічних рішень; повний контроль над усіма операціями для забезпечення високого рівня безпеки користувачів; прозорість та зрозумілість усіх операцій. Але найголовніше це стейкінг, який дає найкращі відсотки серед усіх бірж.

3. ByBit - основною характеристикою, як для мене є велика кількість топових промок, правда для виконання їх необхідно вносити деякі кошти (зазвичай від 100$), також зручно користуватися ф'ючерсною торгівлею. В мене ніколи не було проблем з виплатами, вивід коштів проходить досить швидко.

4. BingX - багато актуальних криптовалют, високоякісна підтримка та захоплюючі акції, як для загального користування, так і для індивідуальних каналів! Крім того, я використовую біржу для копітрейдингу! На даній біржі КУС можна не проходити.

До Новорічних свят на біржі розігрувався безпрограшний Адвент-календар, за щоденне відвідування біржі видають різноманітні ваучери, які можна використовувати для торгівлі на біржі.

5. Bitget - особливо приваблює початківців, через зручний інтерфейс і низькі комісії, амбасадором даної біржі є найкращий футболіст планети, на сьогоднішій день, - Мессі. На біржі існують "щоденні завдання з реєстрації", без вкладень, "колесо фортуни", а також час від часу з'являються круті промки.

6. Gate.io - впевнено входить до рейтингу ТОП-10 криптовалютних бірж світу також є однією з найперших та найбільших бірж для купівлі та продажу криптовалют (заснована в 2013 році). На біржі за відвідування дають безкоштовно поінти, а також в розділі стартапи дуже часто бувають ріноманітні айдропи, але для виконання необхідно, щоб було на рахунку не менше 50$.

7. OKX - маштабна криптовалютна біржа де хороша ліквідність на альтах. Біржа дозволяє здійснювати торгівлю анонімно, без необхідності пройти процедуру верифікації.

І ще трійка бірж, якими я користуюся вже не часто:

8. HTX (Huobi) — криптобіржа, яка входить у число найбільш популярних у світі та відзначається унікальними можливостями для торгівлі криптовалютою. За щоденне відвідування біржі можна отримувати бонуси.

9. MEXC - раніше позиціонувалася серед лідерів, тепер у неї з'являються скам-токени, і за останній час велика кількість облікових записів блокується. Я використовую її лише тоді, коли яка-небудь монета доступна тільки на цій біржі!

10. AscendEX - також глобальна біржа з повним набором криптовалютних продуктів, а основною фішкою даної біржі, є можливість майнити сатоші, а за щоденне відвідування нараховують 62,5 сатоші.

Отже, вибираємо, користуємося, реєструємося - всі назви бірж клікабельні.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось