Топ 7+1 світових криптобірж

 27 травня, 2024

Чому слід використовувати багато бірж? Перш за все, для того, щоб мати можливість купити щиток, а головне, це арбітраж між біржами. Через різницю курсів часто виникають моменти, коли можна швидко заробити гроші.

1. Binance - займає перше місце серед бірж, на її частку припадає 80% всієї ліквідності. З недоліків: торгових пар небагато, але якщо аккаунт заблокують, ви будете спілкуватися з "головною службою підтримки" протягом декількох місяців. Я розмістив тут один із кейсів.

2. ByBit - ідеально підходить для торгівлі ф'ючерсами, це топові акції, які дуже багатьох непогано годують. Якщо аккаунт заблокований, проблем з оплатою не виникло, виведення коштів буде проведений максимально швидко.

 3. BingX - відносно нова біржа, яка з двох ніг злетіла в мої особисті топи! Безліч супутніх монет, дуже крута підтримка і круті акції, як загальні, так і індивідуальні! Дуже часто використовую дану біржу для копітрейдингу! Це працює без будь-яких обмежень. Чудово працює без КУС.

4. OKX - одна з небагатьох бірж з відмінною ліквідністю на альтах. Неодноразово використовував цю біржу не тільки для диверсифікації, але і для арбітражу!

5. MEXC - раніше біржа входила в топи, але зараз всі види шахрайських токенов були скинуті, а багато акаунтів недавно були заблоковані. Я використовую її лише в тому випадку, якщо деякі монети торгуються лише на цій біржі!

6. KuCoin - це біржа, якою я тільки недавно почав користуватися, але до сих пір я використовував її тільки для арбітражу.

7. Bitget - це біржа, її амбасадором є Мессі, і це все, що вам потрібно знати :) для торгівлі на місці можуть бути вигідні пропозиції.

8. WhiteBIT - біржа з українським корінням. Топовим продуктом біржі є стейкінг, яким активно користуюся, адже 18% річних - це досить круто!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось