Торгові Telegram-боти - що це і як з ними працювати

Основні функції та можливі ризики Telegram-ботів

 06 січня, 2024

Торгові Telegram-боти виступають у ролі автоматизованих систем всередині платформи Telegram, надаючи можливість користувачам проводити угоди на децентралізованих біржах (DEX). Взаємодія користувачів із цими ботами відбувається через інтерфейс обміну повідомленнями.

Як Telegram-боти виконують свою роботу?

Торгові Telegram-боти сприяють автоматизації операцій трейдерів, підключаючись до децентралізованих бірж (DEX), таких як Uniswap. Вони виконують торгові операції відповідно до наперед визначених правил, що встановлені користувачем.

Ці боти замінюють інтерфейс користувача (UI) та інтерфейс (UX) гаманців Web3 і DEX, спрощуючи складний децентралізований процес покупки криптовалюти.

Незважаючи на те, що кожен торговий бот має свій унікальний інтерфейс, його основна мета полягає в служінні протоколом для швидкого перехоплення або миттєвої покупки токенів. Перехоплення токена - це торговельна стратегія, що полягає в купівлі нового токена безпосередньо після його запуску.

Які функції мають Telegram-боти?

Звичайно, що кожен Telegram-бот має якісь унікальні функції, але є і багато спільного, як, наприклад:

  1. Купівля і продаж токенів
  2. Встановлення ордерів тейк-профіт і стоп-лос
  3. Виявлення шахрайств
  4. Копітрейдинг
  5. Перехоплення
  6. Фарм аірдропів

Які можливі ризики при роботі з Telegram-ботами?

  1. Безпека ваших активів

Більшість Telegram-ботів вимагають доступу до приватних ключів ваших гаманців, тому завжди обов'яязково користуватися запасними гаманцями, а не основними.

  1. Ризик смартконтракту
  2. Технічна складність

Новачкам доволі складно розібратися в налаштуваннях Telegram-ботів.

Узагальнення.

Торгові боти в Telegram стали альтернативними інструментами для криптотрейдерів, що забезпечують зручність, швидкість і спеціалізовані функції. Вони спрощують торговий процес, пропонуючи різноманітні можливості, такі як копітрейдинг, аналіз ліквідності і захист від MEV.

Для того щоб убезпечити себе від негативних наслідків, важливо обирати торгові боти, які мають перевірену репутацію та авторитет. Доцільно перевіряти інформацію про оновлення, потенційні проблеми та брати активну участь у спільнотному обговоренні для оптимізації трейдерського досвіду та мінімізації можливих ризиків, пов'язаних із використанням цих інструментів.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось