Заробляємо на Omega Network без вкладень

 03 квітня, 2023

Партнерами проекту Omega Network на сьогоднішній день є Binance Labs, Polkastarter, Tron і т.д., а принцип заробітку - це хмарний майнінг. Починаємо фармити їхні токени всього лише натиснувши одну кнопку один раз на 24 години.

Для цього необхідно:

  1. Качаємо додаток за посиланням

2. Реєструємося і обов’язково вказуємо реферальний код - karpo, для отримання токенів. УВАГА! Якщо введемо реферальний код – отримаємо фрі 16 $OM + 8 $OM за друга. Тому не слід нехтувати в даному випадку кодом. Раніше давали 20 $OM + 20 $OM за друга, тому не затягуємо.

3. Кожні 24 години натискаємо на майнінг.

При загрузці програма перевіряється, тому переживати за безпеку немає чого.

Натиснувши кнопку "Начать майнинг" запускаємо сам майнінг.

На цьому наша робота закінчилася, а повертатися слід через 24 години щоб знову натиснути "Начать майнинг" 

У твітер-акаунті розробники написали, що 1 червня 2023 року «ми відправимо OMN на гаманець». Отже у нас є кілька місяців щоб накопичити токен, але затягувати не слід. Також пишуть що незабаром треба буде пройти KYC, для виведення токенів.

Отже, один раз на добу натискаємо кнопку майнити і все. Ресурс телефона не забирає, а в результаті може принести великі кошти. 

 

Більше інформації про застосунок Omega Network ви знайдете - Omega Network запрошує пройти КУС для безпеки вашого облікового запису

 

Вивести кошти можна на біржі OKX за посиланням https://okx.com/ua/join/7q9e-29297315 при цьому ви зможете отримати таємні коробки вартістю $10 000 у криптовалюті




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось