Bee Network - майнинг криптовалюти без вкладень

Всього один раз на день заходимо і майнимо. Оновлено

 03 травня, 2023

Децентралізований мобільний додаток Bee Network на основі блокчейну з'явився 8 серпня 2020 року і на сьогоднішній день налічує 10 000 000 користувачів по всьому світу, які займаються майнінгом даної монети.

Bee Network є найбільшою у світі інтерактивною платформою web3. Приєднуйтеся за запрошенням і ви  заробите токени Bee, всього один раз на добу зайшовши в застосунок. Використовуйте мій код запрошення, щоб приєднатися та отримати 1 Bee безкоштовно: vol62

Необхідні кроки:

1. Завантажуємо застосунок за посиланням ( https://j.bee.com/s?a=vol62&f=event_home ).
2.  Щоб отримати додатково 1 Bee вставляємо реф код: vol62
3. Один раз на день заходимо і майнимо, а саме - натискаємо рожеву бджілку. Коли бджілка стала зеленою розпочинається сам процес майнінгу.

Кількість монет по майнингу залежить від кількості майнерів. На даний момент 10 мільйонів майнерів отримують по → 0.2 Bee за годину, коли позначка користувачів досягне → 100 000 000, дохід зменшиться до → 0.1 Bee за годину, а при досягненні 1 000 000 000 процес майнингу зупиниться. Тому не раджу затягувати, тим більше, що сам процес майнингу проходить в хмарному режимі і не використовує енергію вашого смартфону.

Передбачити майбутню вартість цієї криптовалюти неможливо, оскільки все залежить від ринкового попиту та пропозиції. Bitcoin теж розпочав свій шлях з нуля, а тепер коштує понад $40 000. Зараз добути Біткоїн стало складним завданням, у той час як Bee Network розповсюджується безкоштовно. Тому варто скористатися цією можливістю. Хто знає, можливо, ця монета повторить успіх Біткоїна.

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось