Що таке кредитна картка

Заробіток без вкладень на кредитних картках

 04 листопада, 2023

На сьогоднішній день є велика кількість людей, які бояться, або не вміють користуватися кредитними картками. Розглянемо, що ж таке кредитна картка, а також основні плюси і мінуси у користуванні ними.

Кредитна картка дозволяє позичати гроші в банку для здійснення покупок. При цьому, у вас є певний проміжок часу, або пільговий період, протягом якого ви не сплачуєте відсотків за користування кредитними коштами. Дуже часто банки пропонують 62 дні пільгового періоду, тобто, якщо ви зробили якусь покупку 1 жовтня, то вам необхідно повернути кошти до 30 листопада і ви не заплатите жодної лишньої копійки. Але майте на увазі, що в кожного банку є свої нюанси, наприклад, у Спортбанку необхідно внести кошти по кредиту до 25 числа наступного місяця.

Розглянемо привабливі і негативні сторони використання кредитними картками

ПЛЮСИ

МІНУСИ

Ви можете зробити велику покупку зараз, а розрахуватися за неї через певний проміжок часу, або, наприклад - сплачувати частинами.

Ви можете легко “залізти” в борги, якщо не будете відстежувати своїх витрат.

Носити кредитні картки зручніше (і безпечніше), ніж пачку готівки.

Простота користування кредитними картками може призвести до надмірних витрат.

При відповідальному використанні ви можете значно покращити свою кредитну історію, яка може стати дуже важливою в майбутньому.

Пропущені платежі або максимізація картки можуть швидко погіршити вашу кредитну історію.

Багато кредитних карток дають вам винагороду, фактично повертаючи вам 1% або більше витрачених грошей.

Відсотки можуть зробити навіть невеликий борг великим, через певний проміжок часу.

 

Отже, кредитні картки - це інструменти ваших особистих фінансів. А будь-який інструмент може бути корисним або руйнівним, в залежності від того, як ним користуватися.

Два основні правила користування кредитними картками:

1. Вчасно оплачуйте кожен рахунок кредитної картки.

Якщо ви пропустите оплату по кредитній картці, вас може чекати штраф за прострочення платежу, а також це може серйозно позначитися на вашому кредитному рейтингу. Своєчасні регулярні платежі, принаймні в мінімальному обсязі, допоможуть зберегти ваш обліковий запис в гарному стані і, з часом, створять позитивну кредитну історію.

2. Намагайтеся не використовувати занадто багато кредитного ліміту.

Використовуйте кредит на суму, яку ви можете “безболісно” погасити, відстежуйте терміни погашення кредиту (наприклад, поставте нагадування на телефон) і тоді у вас не виникне ніяких проблем.

Основний позитив у використанні кредитних карток - це отримання кешбеку за ваші покупки чи витрати. Оновлені кешбеки на листопад від українських банків можна подивитися на нашому сайті https://smartwallet.com.ua/cash-back 

Також пропоную найбільш актуальний список кредиток з бонусом за реєстрацію, інформація постійно оновлюється - “Які банки платять гроші за реєстрацію” https://smartwallet.com.ua/blog/which-ukrainian-banks-pay-for-inviting-friends .

Користуйтеся своїми кредитними картками з розумом і ви зможете не тільки зекономити, а ще і заробити.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось