Де вигідніше зберігати свою криптовалюту або які біржі пропонують кращий відсоток по стейкінгу чи криптодепозиту

 13 серпня, 2023

В криптосвіті вже дуже багато різних бірж, які пропонують нам зберігати свою криптовалюту з вигодою і називають це теж по різному. Про Staking ми писали дев'ятого липня "Що таке Staking ", а також розбирались "Яка різниця між стейкінгом і кріптодепозитом" за 12 липня. Тепер розглянемо кілька варіантів з кращими відсотками для зберігання.

1. WhiteBIT – найбільша у Європі міжнародна криптофіатна платформа, яка наразі пропонує найбільші відсотки за криптодепозитами серед усіх криптобірж на сьогоднішній день.

А це ще діючі до 21 серпня криптодепозити

Хоча з 21 серпня WhiteBIT  проводить чергове зменшення дохідності криптодепозитів, але все одно тут найкращі варіанти для зберігання криптовалюти. Докладно ми описували за криптодепозити на WhiteBIT в даному блозі за 12 липня.

2. OKX — одна з провідних бірж криптовалюти за обсягом торгів, пропонує теж непогані відсотки APR за збереження вільних коштів на Earn

Давайте докладніше, що таке Earn

"Earn" (українською "заробіток") в широкому розумінні означає отримання грошей, надання послуг або виконання завдань з метою отримання винагороди, в нашому випадку це грубо кажучи той же депозит, а APR це наша річна процентна ставка.

Як бачимо 10% APR в USDT це дуже гарний відсоток, при цьому дані відсотки нараховуються щодня.

3. Binance - біржа номер один на сьогодні за всіма показниками пропонує в USDT всього 4,07%

4. Bybit ще одна популярна криптобіржа і її проценти по USDT - 5,5%

Як бачимо, різні біржі пропонують різні відсотки і навіть називають свої депозити по різному, але виділимо головне на сьогодні:

1. На перше місце ми поставили WhiteBIT в якого найбільші відсотки на сьогоднішній день. Єдиним недоліком на нашу думку - це при достроковому припиненні депозиту проценти не нараховуються, а виплачується тільки внесена сума.

2. OKX нараховує трохи менше ніж WhiteBIT , але більше від решти бірж.

3. Слід враховувати, що відсотки залежать в основному від суми депозиту і терміну розміщення, а також біржі, якій ви довіряєте.

Тому, аналізуйте, зберігайте і багатійте!




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось