Які українські банки роздають кредитний ліміт

 16 травня, 2023

Всі, хто регулярно використовує кредитні картки, навряд чи забули про те, як з 24 лютого 2022 року банки стали послідовно зменшувати кредитні ліміти на вже існуючих картах своїх клієнтів. Дуже часто кредитні ліміти просто анулювалися. На початку літа, минулого року банки почали повертати кредитні ліміти - хоча не всім. 

Мені, до речі, відновили кредитні ліміти, до рівня довоєнного, такі банки: Монобанк, Таскомбанк, Sportbank, Izibank, Obank, Privatbank, Pumb, Банк Власний Рахунок

Буквально на початку травня Абанк мені надав самостійно 5000 гривень кредитного ліміту. Я звичайно цим скористався і відразу замовив картку АТБ, більше дивіться тут

Izibank дає найкращі умови кешбеку за кредитними картками, тому я регулярно ним користуюся. В мене закінчувався кредитний ліміт і я вирішив попросити збільшення кредиту, відправив заявку.

Не пройшло і 5 хвилин, як мені збільшили кредитний ліміт до 10000 гривень.

Отже банки, які видають кредитний ліміт на даний час:

1. ІЗІ-Банк  - дає 1,5% кешбеку на продукти і 2% на одежу. 150 грн за реєстрацію карти з кредитним лімітом, 50 грн за реєстрацію звичайної карти.

2. А-Банк - карта "Зелена", карта для покупок в мережі магазинів АТБ, карта вигода, для покупок в Епіцентрі, кешбек за запрошення друга - 50 гривень.

3.  Банк Власний Рахунок - кешбек за запрошення друга - 50 гривень. Нараховує додаткові бонуси за покупки в мережі магазинів Сільпо, які можна витратити на початку наступного місяця.

4. Sportbank - наразі найкращі умови щоб запросити друга, друг отримає 100 гривень і ви від 100 до 300. Також у Sportbank непоганий набір категорій кешбеку, хочеться виділити 1% за оплату комуналки.

Банки які можливо видадуть кредитний ліміт:

1.  Монобанк - 50 грн за реєстрацію

2. Таскомбанк - 100 грн за реєстрацію

3. ПУМБ - 50 грн за реєстрацію

Sense Bank - 100 грн за реєстрацію

Нагадаємо, що користуватися кредитним лімітом дуже вигідно. Ви використовуєте кредитні кошти, безкоштовно на протязі 62 днів і при цьому ще отримуєте кешбек.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось