Як користуватися кредитними коштами на протязі двох місяців і при цьому ще заробити

 08 червня, 2023

Навіть у сьогоднішній складній ситуації воєнного стану, можна два місяці користуватися кредитними коштами безкоштовно, при цьому, ще заробити кешбек на покупках. А свої власні кошти покласти на депозит.

Для цього необхідно:

1. Мати картку з кредитним лімітом.

Про те які банки видають кредитний ліміт, ми писали 16 травня https://smartwallet.com.ua/blog/which-ukrainian-banks-give-out-a-credit-limit

В кого непогана кредитна історія - отримуємо кредитний ліміт і користуємося кредитними коштами, при цьому заробляємо кешбек на покупках. 

2. Свої власні кошти кладемо на депозит і заробляємо проценти.

3. В кінці кредитного терміну погашаємо кредит за рахунок коштів з депозиту.

Давайте подивимось де краще розмістити депозит. 

Нам потрібен депозит, який можна зняти до кінця наступного місяця (деякі банки вимагають гасити кредит до 25 числа).

На нашу думку є два варіанти депозитів, це "Рюкзак" від Sportbank дає 10% річних і кожної п'ятниці виплачує проценти на депозитний рахунок, а також "zanachka" від ІЗІ-Банк  також 10% річних, але виплачує проценти в кінці місяця. Знімати кошти з даних депозитів можна коли завгодно. У Sportbank ще є місячний депозит під 15% річних, яким теж можна скористатися.

Отже основна схема користування кредитними коштами виглядає так:

1. Отримуємо картку з кредитним лімітом.

2. Протягом двох місяців користуємося кредитними коштами.

3. Власні кошти кладемо на депозит.

4. Погашаємо кредит коштами з депозиту.

Заробіток - кешбек за покупки, плюс проценти з депозиту.

Увага! Не забувайте вчасно погашати кредит! Можна зробити нагадування в телефоні.

Банки на які  слід звернути увагу:

ІЗІ-Банк 

Sportbank 

А-Банк 

Банк Власний Рахунок

Монобанк

Таскомбанк 

ПУМБ

Всі вище перераховані банки дають кешбек за реєстрацію від 50 до 300 гривень. Також всі банки дають кешбек за покупки огляд кешбеку цього місяця дивіться на сторінці про кешбеки.

 

Користування кредитними коштами і при цьому зароблення на них може бути складним завданням, і вам слід підходити до цього з обережністю, оскільки неправильне управління боргом може призвести до фінансових труднощів. Ось деякі кроки і поради, які можуть допомогти вам в цьому питанні:

  1. Створіть бюджет: Перш за все, створіть детальний бюджет, в якому ви визначите ваші доходи та витрати на кожен місяць. Важливо розуміти, скільки грошей вам потрібно на повсякденні витрати і скільки ви можете витратити на відплату кредиту.

  2. Виберіть доступний кредит: Виберіть кредит, який вам підходить за умовами і відсотковою ставкою. Пам'ятайте, що кредити можуть мати високі відсоткові ставки, тому обирайте їх ретельно.

  3. Розгляньте можливості для заробітку: Після отримання кредиту думайте про способи, які дозволять вам заробити додаткові кошти. Це може бути робота поза основним робочим місцем, фріланс, продаж непотрібних речей або будь-який інший спосіб отримання додаткового доходу.

  4. Максимально використовуйте кредит: Вибирайте проекти чи можливості, які мають потенціал приносити прибуток в найкоротший час. Наприклад, якщо ви маєте можливість і навички для інвестування, розгляньте цей варіант.

  5. Раціонально управляйте коштами: Уникайте невиправданих витрат та зосередьтеся на тому, щоб використовувати гроші на максимально вигідних умовах.

  6. Спільнота та допомога: Розгляньте можливість спільного використання коштів з друзями або родиною для спільних інвестицій або підприємницьких проектів.

  7. Плануйте відплати: Створіть план погашення кредиту, включаючи регулярні платежі. Не забувайте про строки погашення та відсотки.

Завжди важливо бути обережним і не ризикувати коштами, які ви не готові втратити. Користування кредитними коштами може призвести до додаткового фінансового навантаження, тому розгляньте всі можливі ризики перед прийняттям рішення. Найкраще завжди консультуватися з фінансовим радником або експертом перед прийняттям значущих фінансових рішень.

 

 




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось