Головні тези Саші Notcoin

 23 травня, 2024

До вашої уваги головні тези Саші Notcoin на АМА з Bybit, яка відбулась 22 червня.

Чи буде колекція NFT?

Ми плануємо випустити NFT для ноткоїн скінів, щоб люди могли отримати їх безкоштовно, якщо вже використовували ці скіни у грі. Це буде пам'ять про культуру та історію Notcoin.

Які найближчі плани Notcoin?

Сьогодні або завтра ми відкриємо розділ Explorer (Дослідження), де люди будуть отримувати $NOT за вивчення проектів. Проекти зможуть купувати ноткоїни на ринку та інвестувати їх у кампанії, що працюють за принципом фармінгу. Крім того, ми плануємо запустити нові соціальні ігри всередині Notcoin, які будуть унікальними та цікавими.

Чи є стратегії по пампу курсу NOT?

Так, ми маємо кілька стратегій. Ми запровадили механізм фармінгу під назвою Explorer, де проекти можуть використовувати токени NOT для стимулювання дослідження користувачів. Ми також впроваджуємо токени NOT в ігри, де частина витрат користувачів спалюватиметься. Крім того, ми розробляємо Trade Bot для торгівлі жетонами в Telegram, де частина комісій використовуватиметься для зниження пропозиції токенів NOT. А ще незатавровані токени спалюватимуться чи розподілятимуться на розвиток екосистеми.

Як токен NOT виграє від механізму спалювання, який будуть вводити ігри/програми?

Він дозволить зменшити загальну пропозицію токенів на ринку, що у свою чергу може сприяти зростанню їхньої вартості. І це додатковий стимул для користувачів грати в ігри, що спалюють активніше.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось