TON - блокчейн майбутнього та вбивця Metamask

TON crypto  30 вересня, 2023

31.10.2023 - Блокчейн TON успішно побив світовий рекорд - за 12 хвилин тесту було надіслано понад 42 мільйони транзакцій, пікова швидкість склала 108 409 транзакцій на секунду. 🏆

Це найвищий показник не тільки серед блокчейнів, а й серед класичних платіжних систем Visa і Mastercard.

Тримаєте монету TON ?

Так - 🔥

Ні - 😱



Як би ми скептично не ставилися до Telegram Open Network, а точніше, до його адептів, що шиляють блокчейн серед людей, що мало що розуміють у крипті (привіт, Моргенштерн), безглуздо ігнорувати те, що відбувається. Давайте по порядку.

По-перше, нещодавно TON випередив маркеткап Solana і впевнено увірвався в топ-9 блокчейнів з більш ніж 8.5 мільярдами доларів капіталізації. До того ж, Toncoin останнім часом поводився куди сильніше ринку: люди вірять і закуповуються, це важливо.

По-друге, у США Пашу Дурова та його плани на ICO TON пустили по одному місцю та зобов'язали повернути інвесторам кошти. Щоправда, заборона SEC мала тимчасовий характер і її термін минув буквально недавно — у середині цього року. Очевидна позитивна новина, хоч і не для жителів Америки.

По-третє, найголовніше, на конференції TOKEN2049 TON представили купу нововведень (і роздали халявні $, ну ви знаєте) у рамках інтеграції месенджера Telegram та блокчейну.

Щоб ви розуміли, на даний момент Telegram має 800 мільйонів користувачів по всьому світу, а TON — 2.5 мільйона. За прогнозом до 2028 року кількість щомісячних користувачів месенджера досягне 1.5 мільярда осіб, а блокчейна — 500 мільйонів, але не щомісяця. Амбіційно — так, але ці амбіції мають основу і вона полягає в тотальній інтеграції TON і Telegram.

У Китаї є WeChat - супер-додаток, що поєднує в собі соцмережу, месенджер та фінансові послуги. Схожим шляхом рухається Вконтакте, Twitter (X) і, як ви зрозуміли, Telegram. Щоправда, якщо одні це держсмітник, інших задавлять регулятори, то телеграма має найбільше можливостей втілити все це в реальність. Принаймні рух у бік цього йде, нещодавно викотили @wallet, бот-гаманець, який працює і керується прямісінько з Telegram.

Уявіть, наскільки легко з подібною фічею в крипту можуть онбордиться незнаючі люди: не треба нічого качати, не треба запам'ятовувати ніякі сид фрази, не треба помилятися при перекладі на неправильний 0хАдрес, адже все всередині ТГ. Через кілька років всякі бізнеси почнуть брати плату через гаманець ТГ і все, вбивця Metamask готовий.




Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут


➡️ Повний список активностей, для заробітку онлайн без вкладень які я виконую щодня ось